Contact details
Adresgegevens
Contact

Online consult

Tijdens een eerste persoonlijke consult in onze praktijk beoordeelt orthodontist Lukasz Burhardt uw persoonlijke gebitssituatie. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar stand van de tanden binnen de kaak, maar ook naar de kaakstand en profiel van het gezicht. Aan de hand van deze informatie kan hij beoordelen of een beugel wel of niet mogelijk en geadviseerd is.

Omdat niet iedereen de tijd heeft en misschien binnen moet blijven sinds de ontwikkelingen rondom het Corona virus, bieden wij een gratis en vrijblijvend online consult aan via e-mail. Dit consult geeft alvast een indicatie of een beugelbehandeling in uw situatie geïndiceerd en mogelijk is.

Na het online consult kunt u een afspraak plannen in onze praktijk voor het persoonlijke consult met orthodontist Lukasz Burhardt, zodat hij klinisch bij u in de mond kan kijken en de opties met u kan doornemen. Ziet u liever meteen de orthodontist? Het is ook mogelijk om meteen een persoonlijk consult te plannen in onze praktijk.

Om het consult mogelijk te maken, vragen wij u om een aantal vragen te beantwoorden. Ook stuurt u een aantal foto’s die worden beoordeeld door orthodontist Lukasz Burhardt. Het is handig om iemand anders te vragen als fotograaf, aangezien het lastig is om deze foto’s zelf te maken.

Nadat u de gegevens heeft ingevuld en de foto’s heeft geüpload naar onze website, zullen wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan en wordt de aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. U krijgt via de mail antwoord op uw aanvraag. Automatisch geven wij antwoord op vragen rondom de kosten en duur van een orthodontische behandeling. Zorg ervoor dat u uw mail goed in de gaten houdt, ook of de informatie niet in uw spam box terecht komt.

Beslist u na het online consult om verder te gaan met behandelen? Dan is het persoonlijk consult een vereiste voor het starten met een behandeling. Ook brengt het persoonlijk consult kosten met zich mee, de kosten bedragen 22,16 euro. De tarieven voor orthodontie zijn landelijke, door de NZa (Nederlandse Zorg autoriteit) wettelijk vastgestelde bedragen, behorende bij de algemene bepalingen voor het specialisme dentomaxillaire orthopedie.