Invisalign beugel

Orthodontist Lukasz Burhardt is een gecertificeerde Invisalign en Invisalign Teen behandelaar. Wij zijn één van de meest ervaren aanbieders van de Invisalign beugel in Nederland en Orthodontist Hereplein heeft vanuit Invisalign dan ook de ‘diamond’ status gekregen.

De Invisalign beugel

Wilt u iets laten doen aan de stand van uw tanden, maar het liefst zo min mogelijk zichtbaar? Dan is de doorzichtige beugel van Invisalign wellicht iets voor u. Hiermee werkt u naar een mooie glimlach toe, met behulp van ultradunne, doorzichtige hoesjes ofwel aligners om de tanden. Deze aligners vervangt u om de 10 dagen tot twee weken voor een nieuwe. Telkens als u een nieuwe aligner over de tanden klikt, zal uw gebit geleidelijk – stapje per stapje, week na week – verschuiven naar de gewenste positie. In tegenstelling tot de traditionele slotjesbeugel wordt er gebruik gemaakt van slimme software voor een volledig persoonlijke en digitale behandelplanning. Deze software stelt ons in staat om vooraf het eindresultaat aan u te kunnen laten zien. De afgelopen jaren hebben er vele ontwikkelingen plaatsgevonden binnen deze techniek, waardoor het tegenwoordig mogelijk is om grote afwijkingen te behandelen. Wereldwijd zijn er al meer dan 5 miljoen mensen behandeld met deze beugels.

46% korting op Invisalign

Bij Orthodontist Hereplein zijn we gespecialiseerd in het orthodontisch behandelen met behulp van de onzichtbare Invisalign beugel. Orthodontist Hereplein is een ‘Invisalign Diamond II provider’, wij zijn één van de grootste aanbieders van de Invisalign beugel in Nederland. Hierdoor kunnen wij groot inkopen en krijgen wij een hoge inkoopkorting, deze korting geven wij graag door aan u. Hierdoor zullen wij de kosten voor u zo laag mogelijk houden. Een hogere korting op deze behandeling zult u bij een andere praktijk in Nederland niet tegenkomen. Dankzij onze ‘Invisalign Diamond II status’ krijgen wij een korting van 46% op de techniekkosten van Invisalign. Uw voordeel kan oplopen tot wel € 1200,- op de gehele Invisalign behandeling bij Orthodontist Hereplein.

invisalign